Antena Căutare

Droguri și arme găsite în mașina unui șofer în Craiova! Bărbatul este acum cercetat de autorități

Un cetăţean englez de 34 de ani s-a ales cu un dosar penal, după ce a fost depistat conducând un autoturism sub influenţa unor substanţe psihoactive. Bărbatul a fost oprit de poliţiştii de la rutieră pe bulevardul Tineretului din Craiova. De asemenea, oamenii legii au găsit în maşina şoferului englez un pistol neletal.

Un cetăţean englez de 34 de ani s-a ales cu un dosar penal, luni, după ce a fost depistat conducând un autoturism sub influenţa unor substanţe psihoactive. Bărbatul a fost oprit de poliţiştii de la rutieră pe bulevardul Tineretului din Craiova. De asemenea, oamenii legii au găsit în maşina şoferului englez un pistol neletal.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control un bărbat de 34 de ani, din Marea Britanie, pe bulevardul Tineretului din Craiova. În urma testării cu aparatul Drogtest, a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței acestor substanţe în organism. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism un pistol neletal, un încărcător cu 8 cartușe, calibrul 9 mm”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Aceştia din urmă au mai explicat că pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal. În sarcina cetăţeanului englez au fost reţinute infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ziua Mondială a Sănătății Mintale: 10 semne care ajută la depistarea tulburărilor psihice la copii... Braşov: Percheziţii vizând o bandă de hoţi de biciclete care acţiona în Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x