Antena Căutare

Drogurile periculoase, folosite în ritualuri şamanice, au ajuns în ţară prin poştă

Apar noi detalii din dosarul ritualurilor şamanice în care Gelu Oltean, fostul şef al spionilor din Ministerul de Interne, a fost arestat pentru trafic de droguri.

Drogurile periculoase, folosite în ritualuri şamanice, au ajuns în ţară prin poştă Galerie
Drogurile folosite în ritualuri şamanice

Substanţele interzise ajungeau în ţară prin poştă. Procurorii au ajuns la clinica iubitei lui Gelu Oltean după ce au întrerupt un alt ritual de purificare prin droguri. Era organizat în Harghita, semn că un astfel de trend a prins rădăcini şi în România. În America de Sud se fac deseori excursii în timpul cărora turiştii beai ceaiul Ayahuasca, care conţine însă şi droguri psihedelice. Avem mărturii exclusive ale unor români care au simţit, pe propria piele, efectele devastatoare.

Potrivit unor surse din anchetă, în faţa procurorilor, Gelu Oltean ar fi mărturisit că drogurile veneau din America de Sud. A explicat că amestecul de substanţe, folosit cu secole în urmă de triburile din Amazon, a fost, de fapt, "o practică înălţătoare de purificare a spiritului". Iubita lui, Vanessa Youness, a susţinut că în clinica pe care o administrează NU se consumau stupefiante. În timpul audierilor, amândoi ar fi încercat să dea vina pe militarul britanic care coordona ceremonia.

Potrivit unor surse din anchetă, coletul cu stupefiante trecea prin Frankfurt, Germania, iar ulterior ajungea la un oficiu poştal din Braşov. Procurorii au obţinut informaţii, că în clinica Vanessei Youness va avea loc un ritual spiritual, după o descindere într-o cabană din Harghita. Un aşa-zis şaman italian a fost găsit acolo în timp ce îndruma un grup de zece persoane. Ei i-ar fi denunţat pe Gelu Oltean şi pe partenerii lui de afaceri.

Guvernul a împărţit banii pe anul viitor. Profesorii primesc marea lovitură: salariile nu vor ţine pasul cu promisiunile... Scene de groază pe o stradă din Tecuci. Un bărbat înarmat şi agresiv a fost împuşcat de poliţişti în plină stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x