Drogurile periculoase, folosite în ritualuri şamanice, au ajuns în ţară prin poştă

Apar noi detalii din dosarul ritualurilor şamanice în care Gelu Oltean, fostul şef al spionilor din Ministerul de Interne, a fost arestat pentru trafic de droguri.

Drogurile folosite în ritualuri şamanice

Substanţele interzise ajungeau în ţară prin poştă. Procurorii au ajuns la clinica iubitei lui Gelu Oltean după ce au întrerupt un alt ritual de purificare prin droguri. Era organizat în Harghita, semn că un astfel de trend a prins rădăcini şi în România. În America de Sud se fac deseori excursii în timpul cărora turiştii beai ceaiul Ayahuasca, care conţine însă şi droguri psihedelice. Avem mărturii exclusive ale unor români care au simţit, pe propria piele, efectele devastatoare.

Potrivit unor surse din anchetă, în faţa procurorilor, Gelu Oltean ar fi mărturisit că drogurile veneau din America de Sud. A explicat că amestecul de substanţe, folosit cu secole în urmă de triburile din Amazon, a fost, de fapt, "o practică înălţătoare de purificare a spiritului". Iubita lui, Vanessa Youness, a susţinut că în clinica pe care o administrează NU se consumau stupefiante. În timpul audierilor, amândoi ar fi încercat să dea vina pe militarul britanic care coordona ceremonia.

Potrivit unor surse din anchetă, coletul cu stupefiante trecea prin Frankfurt, Germania, iar ulterior ajungea la un oficiu poştal din Braşov. Procurorii au obţinut informaţii, că în clinica Vanessei Youness va avea loc un ritual spiritual, după o descindere într-o cabană din Harghita. Un aşa-zis şaman italian a fost găsit acolo în timp ce îndruma un grup de zece persoane. Ei i-ar fi denunţat pe Gelu Oltean şi pe partenerii lui de afaceri.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri