Antena Căutare

Atenție, șoferi! Drum Național închis, în urma unei avalanșe de mari dimensiuni. Ce trebuie să știe conducătorii auto

Circulaţia pe Drumul Naţional 7, în localitatea Jiet din judeţul Hunedoara, este blocat din cauza unei avalanşe. O cantitate mare de zăpadă a căzut pe carosabil.

Circulaţia pe Drumul Naţional 7, în localitatea Jiet din judeţul Hunedoara, este blocat din cauza unei avalanşe. O cantitate mare de zăpadă a căzut pe carosabil.

Poliția Rutieră a intervenit în zonă, oprind circulația mașinilor, iar reprezentanții CNAIR lucrează la degajarea zăpezii de pe carosabil. Măsura a fost luată preventiv, anunță CNAIR, pentru a evita eventualele accidente și pierderi de vieți omenești.

La această oră, se acționează pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației, preconizată să fie în jurul orei 10.

Compania Națională face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic iar, când pleacă la drum, să aibă autovehiculul echipat corespunzător pentru condiții de iarnă și, eventual, să se informeze, în prealabil, cu privire la condițiile de trafic din zonele pe care urmează să le tranziteze.

sursa: antena3.ro

Blestemul terenului viran. ”Au scos oasele, au arat cu caii. Morții nu ne lasă să construim!”... Noapte de iubire plătită scump! Un tânăr, jefuit de iubită! L-a amenințat cu un cuțit și i-a furat telefonul și banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x