Antena Căutare

Viscolul face prapad! Drumuri blocate de troiene si trenuri care au avut intarzieri de zeci de minute

Chiar daca nici un cod nu mai era in vigoare, noaptea trecuta zapada si viscolul au continuat sa creeze probleme. Drumuri intregi au fost blocate de troiene, trenurile au avut intarzieri de zeci de minute, iar soferii au avut nevoie de ajutor ca sa nu ramana inzapeziti. O familie din judetul Vaslui a ramas pe drumuri, in prag de Sarbatori, dupa ce autospeciala de pompieri n-a mai putut inainta pe un drum troienit si n-a reusit sa stinga incendiul care le cuprinsese oamenilor casa.

Autospeciala plina cu apa a ramas impotmolita la sase kilometri de casa in flacari. Nametii aveau doi metri inaltime si vantul sufla cu putere. Pompierii au ajuns pe jos in comuna Corni-Albesti, dar incendiul mistuise deja intreaga locuinta.

Un copil de trei luni a murit noaptea trecuta acasa in localitatea vasluiana Musata. In aceasta dimineata, o senileta a pornit intr-acolo ca sa duca trupul micutului la morga. Zece drumuri judetene sunt si acum blocate de nameti, iar 20 de localitati sunt izolate.

In Vrancea, utilajele de deszapezire au lucrat non stop, mai ales ca a nins toata noaptea.

Cativa soferi au ramas impotmoliti in nameti. Au cerut ajutorul tractoarelor ca sa reuseasca sa inainteze. Nici de dimineata, peisajul nu de se schimbase. Oamenii din Dumbraveni au pus mana pe lopeti sa-si desfunde drumul pana la sosea. Trei drumuri nationale din Vrancea sunt inchise la aceasta ora din cauza viscolului. Traficul a fost intrerupt si pe un alt drum national din Vaslui: DN 23B - MAICANESTI - CIORASTI, DN 26 - BLAGESTI - MURGENI, DN 2N - BOGZA - DUMBRAVENI.

Sunt inca blocate sase drumuri judetene din Iasi. Probleme sunt si pe calea ferata. Mai multe garnituri care se indreptatu spre nordul tarii au avut intarzieri de zeci de minute.

Meteorologii avertizeaza ca in zilele urmatoare ne vom confrunta cu gerul napraznic. Temperaturile vor scadea si pana la minus 21 de grade Celsius in judetul Harghita.

Taierea porcului de Ignat, traditie sfanta la romani... Targu Jiu: Barbat bolnav psihic, declarat APT sa foloseasca o arma!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x