Antena Căutare

Dublă tragedie în Vaslui! Un tânăr a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea orașului. Când a aflat vestea, mama acestuia s-a aruncat de pe un pod

Dublă tragedie în Vaslui! Un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat, duminică, 19 mai, într-o pădure din apropierea orașului. La aflarea veștii morții fiului ei, mama acestuia a făcut un gest șocant!

Dublă tragedie în Vaslui! Un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat, duminică, 19 mai, într-o pădure din apropierea orașului. La aflarea veștii morții fiului ei, mama acestuia a făcut un gest șocant!

Momente cumplite în Vaslui. Duminică după-amiaza, corpul unui tânăr a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropierea orașului.

În momentul în care a aflat despre moarte fiului său, mama tânărului s-a aruncat de pe o pasarelă rutieră ce traversează liniile de cale ferată în apropierea Gării CFR Vaslui.

Un echipaj de ambulanţă efectuează manevrele de resuscitare, la faţa locului fiind prezenţi şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare.

Bătaie între suporteri, în centrul orașului Craiova! Ultrașii și-au împărțit pumni și picioare, în fața polițiștilor - V... Update> Rezultate Loto 19 mai 2019. Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus, Super Noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x