Antena Căutare

Dublarea alocațiilor pentru copii, amânată! Când s-ar putea aplica majorarea: „Și dacă am vrea, nu s-ar putea”

Dublarea alocațiilor pentru copii a fost amânată. Premierul Ludovic Orban a făcut precizări legate de momentul în care majorarea ar putea fi aplicată.

Dublarea alocațiilor pentru copii, amânată! Când s-ar putea aplica majorarea: „Și dacă am vrea, nu s-ar putea”
Dublarea alocațiilor pentru copii, amânată

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat ce va face cu privire la legea ce viza majorarea alocațiilor pentru copii, Klaus Iohannis a declarat, joi, că în prezent nu are de gând să refuze promulgarea actului normativ şi că termenul pentru promulgare este 18 ianuarie.

În decembrie 2019, Camera Deputaţilor a votat, decizional, iniţiativa legislativă ce prevede dublarea alocaţiei pentru copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap.

Opulență fără RCA! Tzancă Uraganul a încercat să mituiască un polițist după ce a fost prins fără asigurare la bolidul de... Lovitură dură pentru elevi! Vacanțe mai scurte și ore mai mai multe de curs, în noul an școlar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x