Antena Căutare

Duminică de milioane pentru multe dintre zodii! Se anunță o zi plină de surprize pentru toți nativii

În această duminică astrele au decis să o lase mai moale cu ghinionul și să ofere zodiilor surprize plăcute! Ție ce ți s-a pregătit?

În această duminică astrele au decis să o lase mai moale cu ghinionul și să ofere zodiilor surprize plăcute! Ție ce ți s-a pregătit?

Leii vor avea o zi de milioane. Multe evenimente frumoase îi vor lua prin surprindere, iar Scorpionii pun suflet în tot ce fac iar asta se vede în rezultatele obţinute. Armonia şi romantismul nu lipsesc din viaţa de cuplu!

Se anunţă o zi favorabilă pentru Raci în privinţa proiectelor de viitor. Este bine să vă sfătuiţi şi cu partenerul de viaţă înainte de a lua o decizie importantă.

Fecioarele nu acceptă jumătăţile de măsură. Vor face orice le va sta în putinţă în plan profesional să obţină totul sau nimic.

Veştile bune se ţin lanţ de nativii Săgetător, însă pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine. Sunteţi copleşiţi de certuri şi vreţi doar ca situaţia să se schimbe cât mai repede.

Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru luna septembrie. Zodia care va primi tot ce își dorește

Vărsătorii sunt într-o formă de zile mari, se simt relaxaţi, şi pare că nimic nu reuşeşte să-i tulbure. În schimb, persoana iubită le reproşează că sunt indiferenţi şi că neglijează problemele de familie.

Pieton lovit de două mașini în Capitală. Bărbatul a traversat prin loc nepermis... Runele nu mint niciodată și destinul ni se arată! Urmează o săptămână grea pentru anumite zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x