Antena Căutare

Duminica e cu surprize pentru multe dintre zodii! Unii nativi vor avea mari bătăi de cap, alții au parte de noroc

Horoscopul de weekend aduce numeroase surprize pentru anumite zodii! Află ce ți-au pregătit astrele!

Horoscopul de weekend aduce numeroase surprize pentru anumite zodii! Află ce ți-au pregătit astrele!

Săgetătorii ar trebui să fie atenţi la cheltuieli, astăzi. Vor ieşi în oraş cu familia şi se vor întâlni cu mai mulţi prieteni şi sunt şanse să ajungă chiar în afara oraşului.

Berbecii vor cunoaşte astăzi o persoană cu care sunt pe aceeaşi lungime de undă. Se poate lega o relaţie frumoasă, care îi va scoate din impas.

Prietenii le fac o vizită neaşteptată astăzi Taurilor. Urmează o săptămână plină, aşa că ar fi bine să îşi încarce bateriile.

E duminică, iar Racii sunt plini de energie. Dorul de o persoană dragă îi încearcă, aşa că nu ar strica să pună mâna pe telefon şi să o invite în oraş.

Vărsătorii se vor implica într-o activitate care le va aduce numeroase laude. Ar fi indicat să se mai şi relaxeze pentru că altfel vor avea de suferit.

Află mai multe în clipul video de mai sus!

Runele s-au citit și viitorul au prevestit! Urmează o săptămână grea pentru anumite zodii! Te pândesc supărările?... Sute de tineri din Capitală au alergat pentru Annes, o fetiţă de 12 ani bolnavă de leucemie! Tratamentul costă peste 200...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x