Antena Căutare

UPDATE! Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu au fost achitati in dosarul tranzactiilor imobiliare

Emotii mari pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir va afla luni dupa-amiaza daca va face sau nu inchisoare in dosarul sediului LPF. Primele doua instante l-au achitat, dar magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au ultimul cuvant de spus.

UPDATE: Dumitru Dragomir si ceilalti trei cercetati in dosarul tranzactiilor imobiliare au fost achitati definitiv, luni dupa-amiaza, de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dumitru Dragomir, fiul acestuia, Bogdan Dragomir, Gino Iorgulescu si soferul LPF, Florin Bogdan Badita sunt cercetati intr-un dosar care implica o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga peste 350.000 de euro.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in dosarul in care Tribunalul Capitalei si Curtea de Apel Bucuresti au decis achitarea celor patru.

Procurorii DNA sustin ca, la ultimul termen de judecata, pe 24 septembrie, acestia au fost achitati in mod gresit. Tribunalul si Curtea de Apel Bucuresti a decis ca probleme probele acuzarii nu dovedesc faptele imputate.

FOTO: Intact Images



Pilotul care s-a prabusit la Comana nu avea permisiunea de a decola... UPDATE! Un incendiu a izbucnit la Clubul Dinamo, din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x