Antena Căutare

După 60 de ore de audieri, Gheorghe Dincă a cedat! Dezvăluiri-șoc în fața procurorilor: "I-am zis, ori mor eu, ori matale!"

Gheorghe Dincă a cedat în faţa anchetatorilor după 60 de ore de audieri. În fața procurorilor DIICOT, criminalul din Caracal a încercat să disimuleze și să lupte cu el pentru a nu trăda niciun semn de slăbiciune.

După 60 de ore de audieri, Gheorghe Dincă a cedat! Dezvăluiri-șoc în fața procurorilor: "I-am zis, ori mor eu, ori matale!"
Gheorghe Dincă, audiat timp de 60 de ore

O analiză comportamentală a fost făcută de psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reuşit să intre în mintea suspectului crimelor de la Caracal.

Potrivit Antena 3, specialistul a dezvăluit că interogarea lui Dincă a fost o adevărată luptă, la capătul căreia unul dintre ei trebuia să cedeze.

”Piatra de încercare a fost Caracal. Nea Gheorghe a fost ca 2 plăci metalice ruginite aflate pe fundul Mării Negre și prinse cu niște prezoane extrem de puternice. Ăsta este el. În afara celor peste 60 de ore de audieri și lupte cu el, în noiembrie a cedat. Am zis ori mor eu, ori matale. A durat foarte mult, ăsta e materialul uman”, a declarat Dorin Dumitran.

Articolul continuă după reclamă

Raportul celor de la FBI arată că oasele din lizieră nu sunt ale Luizei

Specialiştii FBI din Statele Unite au primit probe ale oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Surse din cadrul anchetei au declarat că oasele găsite în această vară în liziera de la marginea oraşului Caracal, despre care Gheorghe Dincă a susţinut că i-ar aparţine fetei de 18 ani din Dioşti, judeţul Olt, prima victimă a bărbatului, nu-i aparţin acesteia\

Citește și: Au venit rezultatele din SUA! Raportul FBI în cazul Caracal ar fi fost finalizat

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că din oasele analize de laboratorul FBI nu se poate determina nici măcar dacă oasele sunt de proveniență umană sau animală, scrie romaniatv.net.

Din păcate, FBI nu a putut evidenţia ADN în probele trimise din România, astfel că nu se poate afirma cu certitudine că oasele aparţin Luizei, aşa cum a declarat Dincă în faţa anchetatorilor.

Tot ce a fost mai bun din probe a fost distrus de INML

Avocatul Tonel Pop îi critică pe cei de la INML, pentru că ar fi distrus tot ce era mai bun din oasele găsite în pădure, iar cei de la FBI n-au mai avut cu ce lucra.

Citește și: Avocatul lui Dincă aruncă bomba! Violatorul Luizei nu este doar Dincă: „Sunt probe biologice foarte puternice”

“La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană. Au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a declarat avocatul la România TV.

Zeci de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Galaţi şi Prahova într-un dosar de evaziune fiscală c... Asociaţia Elevilor din Constanţa susţine că proiectul pe care Guvernul îşi angajează răspunderea nu rezolvă problema tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x