Antena Căutare

După ce a fost un adevărat „cuptor”, toată ţara va fi cuprinsă de ploi, furtuni, grindină și vijelii! PROGNOZA METEO din bătrâni pentru LUNA AUGUST

După ce a fost un adevărat „cuptor”, toată ţara va fi cuprinsă de ploi, furtuni, grindină și vijelii! Cel puțin, așa susține numerologul Mihai Voropchievici.

După ce a fost un adevărat „cuptor”, toată ţara va fi cuprinsă de ploi, furtuni, grindină și vijelii! Cel puțin, așa susține numerologul Mihai Voropchievici.

”Pe 1, 2 august bine și vânt, pe 3, 4 august ploaie, pe 5, 6 bine, pe 7 și 8 ploaie și vânt. Până la mai mult de jumătatea lunii, vor fi alternanțe, 2 zile bune, 2 zile cu vânt și ploaie, furtună și vijelii. Din 9 până-n 27 august, aici e perioada cea mai lungă care apare cu ploaie și vânt. Vor fi diferențe mari de temperatură zi-noapte, 10-12 grade Celsius. Finalul lunii august, apoteotic, 28, 29, 30, 31 august bine, spre foarte bine. S-ar putea ca-n alea patru zile să vină un val de căldură”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

De ce avem o vară atipică?

Directoarea ANM, Elena Mateescu, a vorbit, la Antena 3, despre fenomenele extreme ale acestei veri: de la cod violent de furtună, la secetă și incendii de vegetație provocate de temperaturile ridicate.

”Europa a fost afectată pe întreg parcurul verii de fenomene extreme. De la Germania, unde în centru a fost cod violent pentru inundații pentru că a plouat, în 2 ore, 115 l/mp, cât ar fi trebuit să plouă în 2 luni, până la sudul continentului- Italia, Portugalia, temperaturile extreme determină extinderea suprafețelor de incendii de vegetație. Seceta, un fenomen extrem care va avea efecte, și poate ar fi bine să vorbim puțin și despre ce se va întâmpla în România. Chiar în condițiile în care luna iulie a înregistrat, în luna iulie, cantități de precipitații care au depășit media lunii, există zone precum partea de vest a României, sud-vestul Olteniei, partea de vest a Transilvaniei, nordul și centrul Moldovei și sud-estul Dobrogei unde seceta înregistrează valori specifice secetei meteorologice puternice și moderate, pentru că în aceste zone au căzut sub 10-15 l/mp”.

Gata cu „sumele rușinos de mari”! Ministrul Muncii: Indemnizaţiile pentru creşterea copilului, schimbate! „Dacă Messi ar... Schimbări privind Indemnizaţiile pentru creşterea copilului! Ministrul Muncii: ”Dacă Messi ar veni în România și ar face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x