Antena Căutare

A inventat roșiile pentru diabetici și grădinile verticale, iar acum a uimit din nou lumea! Ce face acest inginer din Dolj

Un inginer din Dolj şi-a propus să aducă agricultura din România la un alt nivel! După ce a inventat roşiile pentru diabetici şi grădinile verticale, acum se ocupă de răsaduri cu instrucţiuni.

Un inginer din Dolj şi-a propus să aducă agricultura din România la un alt nivel! După ce a inventat roşiile pentru diabetici şi grădinile verticale, acum se ocupă de răsaduri cu instrucţiuni. Mai precis, orice om vine şi cumpără răsaduri de la el este învăţat ce are de făcut, etapă cu etapă. În plus, inginerul recomandă şi tot felul de tratamente, astfel încât legumele pe care le obţin clienţii săi să fie de cea mai bună calitate.

Ca un adevărat profesor care se adresează celor care vor să înveţe, Marian Baronescu îşi ia foarte în serios meseria. Iar asta se vede. S-a stabilit de ceva vreme în comuna Perişor, unde îşi continuă provocările în materie de legumicultură.

”Ideal ar fi să faceți un tratament cu un produs dintr-ăsta, care să corecteze un pic reacția solului. După plantare, la patru-cinci zile, vă fac eu o schemă de tratamente. Să nu plantați mai mult de atât, zona asta a coletului să rămână singură.”, spune bărbatul.

Nu vrea să fie un simplu producător de răsaduri, spune el, tocmai de aceea îşi învaţă clienţii toate etapele pentru ca plantele cumpărate să se dezvolte frumos. Iar procedeul devine floare la ureche şi pentru cei care nu sunt agricultori.

Deşi plantele au nevoie de o îngrijire deosebită să se dezvolte armonios, mare atenţie la tratamentele aplicate! Unele pot face mai mult rău decât bine sănătăţii, spun specialiştii.

ACCIDENT teribil! Mașina implicată este a fiului lui GHEORGHE HAGI!... Vremea 27 aprilie! Atenționare METEOROLOGICĂ. Ploi TORENȚIALE se vor abate peste România. Semnal de alarmă al specialișt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x