Antena Căutare

După cinci zile de la anunţul că starea Regelui Mihai s-a agravat, vin primele vești bune: Majestatea Sa e conştientă, mănâncă şi comunică

Vești bune din din Elveția acolo unde, potrivit unor surse, Majestatea Sa Regele Mihai e conştientă, mănâncă şi comunică.

Vești bune din din Elveția acolo unde, potrivit unor surse, Majestatea Sa Regele Mihai e conştientă, mănâncă şi comunică. Ieri, principesa moştenitoare Margareta şi Principele Radu au fost surprinşi în timp ce se întorceau cu plasele pline la reşedinţa regală, semn de normalitate.

După cinci zile de la anunţul că starea regelui s-a agravat, surse din aproierea familiei regale au vorbit despre o ameliorare. Regele Mihai mănâncă şi comunică. Principesa Margareta şi Principele Radu au adus IERI dimineaţă, la reşedinţa regală, mai multe plase cu cumpărături.

Meteorologii au emis avertizare COD GALBEN: Va fi ceață în 24 de județe și în Capitală... De râsu-plânsu! Un urs a dat buzna la Cabana Postăvaru. Turiștii, fără cuvinte când au văzut cu ce a plecat Moș Martin î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x