Antena Căutare

După kendama şi spinner, copiii au găsit o nouă jucărie minune! Are diferite culori, forme și arome! Ce PERICOLE ascunde?

O nouă jucărie-fenomen i-a cucerit pe copii. După kendama şi spinner, copiii au găsit o nouă jucărie minune, ce nu este lipsită de pericole!

O nouă jucărie-fenomen i-a cucerit pe copii. După kendama şi spinner, copiii au găsit o nouă jucărie minune, ce nu este lipsită de pericole!

Jucăria este din spumă cauciucată specială şi poate avea diferite forme, culori, dar şi arome. Rolul ei este să destindă, însă cei mici adoră să colecţioneze diferitele modele.

Se numește Squishy și este noua senzație a momentului! Se găsesc în magazinele de profil, dar şi în pieţe. Pe tarabă, preţul este la jumătate.

O astfel de jucarie costa 30 de lei, pretul variaza in functie de model si de marime, insa n-ai cum sa nu observi ca nu exista o eticheta cu tara din ca provine, instructiuniile de utilizare, varsta pentru care este recomandata sau din ce materiale este facuta.

Psihologii vorbesc despre plăcerea copiilor de a colecţiona. Mai ales că internet e plin de filmuleţe cu vloggeri care promovează aceste jucării.

Toţi aceşti factori îi determină pe copiii noştri să devină deschişi şi chiar vulnerabili la o tulburare obsesiv-compulsivă, de genul comportamentului de colecţionare. Ce îi salvează pe copii este faptul că noutăţile vin şi mereu există stimulare.

Atenţie şi la pericole! Unele jucării de acest fel sunt prea mici şi ar putea fi cu uşurinţă înghiţite, iar americanii au descoperit în ele şi substanţe toxice.

Cu mâinile degerate și sleit de puteri, ultramaratonistul Tibi Uşeriu a fluturat steagul României la Cercul Polar, pentr... Cel mai șocant accident feroviar din acest an! Un șofer a accelerat în fața trenului și tragedia care a urmat i-a împiet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x