Antena Căutare

După ploi și furtuni, apare soarele! Primăvara își intră în drepturi

Marţi, vremea se încălzeşte uşor în majoritatea regiunilor. Va ploua slab, local la munte, în centru şi est şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea unele intensificări în zona montană şi în regiunile sud-vestice

După ploi și furtuni, apare soarele! Primăvara își intră în drepturi
Soare

Marţi, vremea se încălzeşte uşor în majoritatea regiunilor. Va ploua slab, local la munte, în centru şi est şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea unele intensificări în zona montană şi în regiunile sud-vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 la Miercurea Ciuc şi 23 de grade la Drobeta Turnu Severin şi Craiova, izolat 24 tot în Oltenia.

Şi în Capitală marţi ne bucurăm de ceva mai mult soare şi mai multe grade în termometre. De la cele 10..11 grade din zori la amiază sperăm la 20…21 de grade. Ploile slabe, de scurtă durată nu sunt însă excluse.

Miercuri vremea continuă să se încălzească, astfel că devine mai caldă decât ar fi normal. Ceva mai mulţi nori doar prin nord, centru şi est, unde izolat va mai ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în sud-vestul ţării şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade în deltă şi 26 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei. Dimineaţa, în sud-est sunt condiţii de ceaţă.

Şi pe bucureşteni îi aşteaptă o zi de meircuri caldă cu aproximativ 9 în grade în zori şi 24…25 la amiază.

Sursă: ANM

Incident neobişnuit în trafic. Copil obraznic, pedepsit de un vatman nervos... Ministerul Educaţiei a făcut anunțul oficial. Evaluarea Națională olimpicilor va avea loc între 7 și 9 iunie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x