Antena Căutare

Durere fara margini! Romanii morti in tragicul accident produs in Ungaria au ajuns acasa

Durere fara margini in familiile celor care si-au primit astazi mortii acasa. La Galati, o sotie isi plange barbatul. In urma cu cinci zile l-a vazut urcand in microbuzul care pleca spre Italia si i-a spus ca-l asteapta acasa, de Craciun. Drumul i-a fost curmat de un accident stupid, pe o autostrada din Ungaria

De cinci zile, Ionica isi plange barbatul. Si il asteapta acasa.Astazi, el s-a intors la ea in sicriu. Cu o seara inainte de accident, l-a tinut de mana pana cand usile microbuzului s-au inchis. Gheorghe pleca in Italia, sa castige bani pentru copiii lui. Cateva ore mai tarziu a murit pe o autostrada din Ungaria, dupa ce microbuzul romanilor a fost spulberat de un tir al carui sofer ar fi adormit la volan.

La cativa kilometri distanta, alte doua familii se pregatesc de inmormantare. La Smulti, o bunica isi plange fiica si se roaga pentru salvarea Georgianei, nepoata de noua ani ramasa in grija medicilor din Ungaria.

Singuri au ramas la Pechea si doi parinti batrani care, la 80 de ani, se pregatesc sa-si ingroape fiul. Al doilea pe care l-au pierdut intr-un accident rutier, departe de tara.

Pentru dreptatea celor care au pierdut pe cineva drag, va lupta in instanta un avocat din Ungaria. Sase raniti sunt inca in grija medicilor de acolo. Doar soferul de rezerva al microbuzului s-a intors in tara. Alti 11 supravietuitori sunt internati in trei spitale din Bucuresti. Toti, in stare stabila.

Cainele vinovat de moartea copilului de 4 ani apartinea unui ONG care milita pentru protectia maidanezilor... Campania Observator, "Copiii nu sunt invizibili" a dus la modificarea legii privind protectia drepturilor copi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x