Antena Căutare

Durerea s-a terminat! A pierdut lupta cu cancerul! Cunoscuta jurnalistă Laura Cimpoeru s-a stins la 40 de ani!

Doliu în lumea presei! Cunoscuta jurnalistă Laura Cătălina Cimpoeru (49 de ani) a murit de cancer, după ce s-a luptat luni bune cu această boală necruțătoare.

Jurnalista Laura Cătălina Cimpoeru, din Constanța, a fost tratată o perioadă la un spital din Cluj, acolo unde medicii au luptat din răsputeri s-o salveze. Doar că boala avansase foarte mult și nu au mai putut să o țină în viață. În urma ei rămâne o fată de 19 ani, cu sufletul sfâșiat de durere.

Doliu în lumea presei! Cunoscuta jurnalistă Laura Cătălina Cimpoeru (49 de ani) a murit de cancer, după ce s-a luptat luni bune cu această boală necruțătoare.

„A plecat dintre noi o luptătoare, un om vesel, cald, sincer, bun. Un profesionist adevărat, care făcea lucrurile ca la carte, un om MINUNAT care-a iubit viaţa cu-adevărat! Vara trecută am văzut-o ultima dată. Era la fel de veselă, de optimistă şi de încrezătoare cum o ştiam, chiar dacă trebuia să facă faţă unei boli grele şi perfide”, a spus una dintre prietenele jurnalistei.

O nouă problemă pentru TAROM. Unul dintre avioanele companiei, implicat într-un incident grav la Iaşi: a pierdut combust... Rusalii 2018. Tradiții și obiceiuri de ziua Ielelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x