Antena Căutare

Durerea s-a terminat! A pierdut lupta cu cancerul! Cunoscuta jurnalistă Laura Cimpoeru s-a stins la 40 de ani!

Doliu în lumea presei! Cunoscuta jurnalistă Laura Cătălina Cimpoeru (49 de ani) a murit de cancer, după ce s-a luptat luni bune cu această boală necruțătoare.

Jurnalista Laura Cătălina Cimpoeru, din Constanța, a fost tratată o perioadă la un spital din Cluj, acolo unde medicii au luptat din răsputeri s-o salveze. Doar că boala avansase foarte mult și nu au mai putut să o țină în viață. În urma ei rămâne o fată de 19 ani, cu sufletul sfâșiat de durere.

Doliu în lumea presei! Cunoscuta jurnalistă Laura Cătălina Cimpoeru (49 de ani) a murit de cancer, după ce s-a luptat luni bune cu această boală necruțătoare.

„A plecat dintre noi o luptătoare, un om vesel, cald, sincer, bun. Un profesionist adevărat, care făcea lucrurile ca la carte, un om MINUNAT care-a iubit viaţa cu-adevărat! Vara trecută am văzut-o ultima dată. Era la fel de veselă, de optimistă şi de încrezătoare cum o ştiam, chiar dacă trebuia să facă faţă unei boli grele şi perfide”, a spus una dintre prietenele jurnalistei.

O nouă problemă pentru TAROM. Unul dintre avioanele companiei, implicat într-un incident grav la Iaşi: a pierdut combust... Rusalii 2018. Tradiții și obiceiuri de ziua Ielelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x