Antena Căutare

E alertă în toată țara. România nu a mai trecut prin așa ceva de 141 de ani: „Vom intra în colaps!”

Declin demografic în România: vom fi tot mai puțini de la un an la altul! Anul 2050 arată sumbru: foarte mulți bătrâni şi o populație în scădere cu 17 la sută făță de nivelul actual. Semnalul de alarmă e tras de Organizaţia Naţiunilor Unite, iar experții susțin că, fără măsuri urgențe, taxele vor crește, iar sistemul de pensii ar putea intra în colaps.

În următorii ani, populația României se va reduce dramatic, dacă autoritățile nu vor lua măsuri prin care să combată declinul natalitații.

Chiar cu politici care încurajează serios natalitatea, România mai o are o problema care îi macină viitorul, titrează stiri.tvr.ro. Ne confruntăm cu un adevărat fenomen al emigrării.

Specialiștii spun că România va avea o problemă majoră în următorii ani din cauza declinului demografic.

Alertă meteo pentru întreaga țară! Adevărata urgie albă se apropie. Autoritățile au intrat în alertă!... Schimbări MAJORE în învățământul românesc! Martie cu examene pentru elevii de a VIII-a, a XI-a și a XII-a. Simulari la E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x