Căutare Live

E oficial! Decizie a Guvernului, după ce a declarat ziua de luni, 30 aprilie, liberă pentru bugetari și elevi

Guvernul a stabilit ca ziua de luni, 30 aprilie, să fie zi liberă pentru elevi și angajații la stat, pentru a face legătura cu ziua liberă de marți, 1 Mai, zi nelucrătoare conform Codului Muncii. Noua zi liberă va fi recuperată ori în ziua de sâmbătă, 5 mai, ori pe parcursul programului zilnic, prin prelungirea orelor de program, până la data de 11 mai.

Guvernul a stabilit ca ziua de luni, 30 aprilie, să fie zi liberă pentru elevi și angajații la stat, pentru a face legătura cu ziua liberă de marți, 1 Mai, zi nelucrătoare conform Codului Muncii. Potrivit legestart.ro, noua zi liberă va fi recuperată ori în ziua de sâmbătă, 5 mai, ori pe parcursul programului zilnic, prin prelungirea orelor de program, până la data de 11 mai.

Aceleași măsuri de recuperare a orelor sunt valabile și pentru unitățile de învățământ, care sunt libere să-și organizeze orarul cursurilor astfel încât elevii și profesorii să nu piardă orele din ziua de 30 aprilie, mai notează sursa citată. Dispoziţiile nu se aplică magistraţilor şi altor categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 30 aprilie 2018 şi nici participanţilor în aceste procese, mai prevede hotărârea de guvern.

De asemenea, la instituțiile în care activitatea nu poate fi înreruptă, aceste dispoziții nu se vor aplica.

Imagini incredibile. Grătare și băutură din belșug într-un cimitir!... CNAS, anunț important pentru români! Ce se va întâmpla cu cardurile de sănătate...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x