Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Ea e mama care și-a izbit copilul de pământ, în urma unei crize de gelozie. Momentul teribil a fost filmat. Atenție, imagini care te pot afecta emoțional!

Momentul în care o mamă și-a trântit propriul copil de pământ, într-un hotel din Timișoara, în urma unei crize de gelozie, a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Ea e mama care și-a izbit copilul de pământ, în urma unei crize de gelozie. Momentul teribil a fost filmat. Atenție, imagini care te pot afecta emoțional!

Opinia Timisoarei

Micuțul a fost aruncat chiar în holul hotelului din Timișoara în care mama, o italiancă de doar 21 de ani, era cazată încă de la externarea din Maternitatea Bega, unde l-a adus pe lume pe micuț acum două luni.

Scene dramatice la Timișoara. O mamă și-a trântit copilul de pământ, în urma unei crize de gelozie. Bebelușul avea doar două luni

Sâmbătă, tânăra a făcut o criză de gelozie, nemulțumită că iubitul, un român cu 17 ani mai în vârstă decât ea, tatăl bebelușului, a anunțat-o că pleacă în oraș. Italianca i-a făcut reproșuri, iar în cele din urmă scandalul a degenerat. Furia i-a întunecat mințile, iar femeia și-a aruncat pur și simplu din brațe bebelușul ca pe o cârpă pe podeaua din holul hotelului, potrivit Opinia Timișoarei.

Polițiștii, în alertă maximă! Un bebeluș a fost abandonat pe un câmp, în Ilfov. Oamenii legii, apel către populație pentru găsirea părinților

Copilașul a fost investigat de medici, atât la Spitalul Louis Țurcanu, cât și la Spitalul Județean Timișoara. La cea din urmă unitate sanitară, un neurochirurg l-a consultat pe micuț și i s-a făcut o analiză de tip computer tomograf, întrucât doctorii au vrut să se asigure că nu are leziuni grave la nivelul capului ori al coloanei vertebrale. Bebelușul a suferit un traumatism cranio cerebral.

Recomandari