Antena Căutare

Ea este femeia care s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, pe care îl crește de la 14 ani. Cum a început povestea controversată

Profesoara Aisylu Chizhevskaya Mingalim s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, pe care l-a primit în familia sa când tânărul avea 14 ani.

Profesoara Aisylu Chizhevskaya Mingalim s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, pe care l-a primit în familia sa când tânărul avea 14 ani. | Profimediaimages.ro

Profesoara Aisylu Chizhevskaya Mingalim a uimit pe toată lumea când a dezvăluit că s-a căsătorit cu fiul său adoptiv.

Ea este femeia care s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, pe care îl crește de la 14 ani. Cum a început povestea controversată, care s-a încheiat din cauza infidelității

Profesoara Aisylu Chizhevskaya Mingalim, în vârstă de 55 de ani, și-a îngrozit familia când s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv, Daniil Chizhevsky, în vârstă de 22 de ani, în urmă cu opt luni.

Cei doi aveau planuri să fugă împreună la Moscova, departe de familii, doar că au ajuns să se despartă la mai puțin de un an de la căsătorie.

Articolul continuă după reclamă

După ce l-a găsit pe Daniil pe un site de matrimoniale, femeii nu i-a mai rămas decât să depună actele de divorț. Aisylu a declarat presei locale: "Mi-a fost rușine să recunosc".

Ea l-a adoptat pe Daniil după ce l-a întâlnit la un orfelinat unde dădea lecții de canto. La vremea respectivă, el avea doar 13 ani, potrivit presei locale.

"Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă", spunea femeia la scurt timp după ce s-a aflat despre relația lor.

Dar Aisylu a dezvăluit că nunta lor ciudată i-a distrus relația cu familia ei: "Acum, nici tata, nici unchiul Renat, care obișnuiau să mă înțeleagă, nu mai sunt acolo. Iar cei care au rămas se tem, așa că s-au îndepărtat.", a spus profesoara.

Femeia a continuat: "Deși au fost la nunta noastră, iar apoi la emisiuni TV au vorbit despre asta. Televiziunii i-a plăcut povestea noastră și nu am refuzat pe nimeni pentru a arăta că totul este transparent la noi, fără secrete murdare, totul este de dragul creativității.”

Cuplul a vrut să fugă în Moscova după ce localnicii din orașul lor natal Kazan, mai tradițional, s-au întors împotriva lor.

Presa locală a raportat că Daniil nu a comentat despărțirea. Aisylu a spus: "Daniil este cu adevărat talentat, vă spun asta ca un muzician cu experiență".

Cei doi au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume după ce știrea despre nuntă a apărut în presa rusă, iar autoritățile i-au luat femeii ceilalți cinci copii - patru fete și un băiat.

Dar Aisylu a luptat împotriva acestei măsuri, plângându-se că unii au fost trimiși înapoi în centre de îngrijire, în timp ce alții s-au întors la membrii familiei.

De asemenea, s-a scris că Aisylu are un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară, deși nu au fost furnizate detalii suplimentare, conform The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a pățit o bunică de etnie, îmbrăcată tradițional, în gară. Povestea bătrânei a ajuns virală și i-a scandalizat pe mul... Cântărețul Florin Decuseară a murit la vârsta 46 de ani. Artistul a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x