Antena Căutare

Ea este mama care și-a pierdut viața alături de copilul ei. Angelica și-a luat fiul în brațe ca să-l apere: "Mașina a lovit-o în plin pe ea"

Angelica avea 30 de ani și un fiu de șapte ani de care avea grijă ca de ochii din cap. În seara accidentului, femeia a încercat să-și apere copilul atunci când a văzut că o mașină iese de pe șosea și stă să-i lovească, povestesc martorii. L-a apărat cu propriul corp, dar au murit amândoi striviți sub roțile autoturismului condus de un șofer băut. 

Ea este mama care și-a pierdut viața alături de copilul ei. Angelica și-a luat fiul în brațe ca să-l apere: "Mașina a lovit-o în plin pe ea" Galerie
Mamă și fiu, uciși de un șofer băut

Un copil de şapte ani şi mama lui au murit în urma accidentului produs, joi seară, la Cârţişoara, judeţul Sibiu, decesele fiind declarate după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Un alt băiat, de 14 ani, a fost dus la spital. Cei trei au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat băut şi fără permis.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Sibiu, în urma accidentului de la Cârţişoara, un copil de şapte ani, cu traumatism cranian sever şi multiple leziuni ale membrelor, a fost declarat decedat întrucât manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Citește și: Tragedia de pe Transfăgărășan putea fi evitată?! Șoferul care a ucis un copil și pe mama lui fusese prins fără permis acum trei săptămâni

Accident cumplit pe Transfăgărășan: O fetiță de șapte ani și mama ei au murit din cauza unui șofer beat și fără permis

De asemenea, a fost declarat decesul, după resuscitare, în cazul mamei copilului, o femeie de 30 de ani, care avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Ea este mama care și-a pierdut viața alături de copilul ei. Angelica și-a luat fiul în brațe ca să-l apere: "Mașina a lovit-o în plin pe ea"

Angelica a murit lovită de o mașină condusă de un șofer beat

Pe marginea drumul se afla și un băiat de 14 ani, rănit și el în accident

Al doilea copil, un băiat de 14 ani, cu traumatism la un picior, a fost transportat la CPU Sibiu.

Accidentul a avut loc, joi seară, în localitatea Cârţişoara, după ce femeia şi cei doi copii, care se aflau pe marginea drumului, au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat de 37 de ani, cu domiciliul în Cisnădie. El a plecat pe jos de la locul accidentului.

Ea este mama care și-a pierdut viața alături de copilul ei. Angelica și-a luat fiul în brațe ca să-l apere: "Mașina a lovit-o în plin pe ea"

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, autorul accidentului a fost identificat de către poliţiştii rutieri care l-au găsit în localitate la scurt timp după ce a părăsit locului faptei. El nu deţine permis de conducere şi a avut o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Scandalos! Profesor de civică: "Te las la toaletă dacă mă pupi!". Cadul didactic din Pucioasa le cere obsesiv ... Realitate nefardată: În România mor tot mai mulți oameni și se nasc tot mai puțini copii. Procente halucinante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x