Antena Căutare

Earth Hour: Stingem lumina azi, pentru o ora?

30 de orase din Romania, dar si alte mii din intreaga lume vor participa astazi la programul mondial Earth Hour, prin care, timp de o ora, principalele cladiri si institutii din aceste orase vor avea luminile stinse. La fel, zeci de milioane din intreaga lume isi vor inchide lumina in propriile locuinta, tot timp de ora. Casa Poporului din Bucuresti va ramane in bezna in aceasta seara.

In Romania, acest lucru va avea loc in aceasta seara, intre orele 20.30 si 21.30. De ce? In scopuri ecologice si pentru a economisi curent. Nu numai lumina trebuie stinsa, dar trebuie deconectate toate sursele de curent electric. Lumanarea devine sfanta si romantica pentru o ora.



Programul Earth Hour a debutat recent, in 2007, in orasul australian Sydney, cand peste doua milioane de locuinte si-au stins lumina timp de o ora si si-au deconectat toate sursele de curent.

Turnul Eiffel din Londra, Big Ben din Londra sau Sfinxul din Egipt sunt cateva dintre cele mai reprezentative cladiri sau constructii din lume care isi vor stinge lumina in aceasta seara.

Bucuresti: Accident mortal de motocicleta in Pasajul Unirii... Nu uitati: In noaptea aceasta se da ceasul inainte cu o ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x