Antena Căutare

EBA s-a mutat intr-un apartament nou, construit de "baietii destepti". Firma acestora a pagubit statul cu 30 de milioane de euro

Elena Basescu si sotul ei s-au mutat in casa noua imediat dupa nunta. Apartamentul care are 225 de metri patrati este situat intr-o cladire noua dintr-o zona selecta a Capitalei. Imobilul a fost construit de o firma care a pagubit statul roman cu 30 de milioane de euro. Dezvaluirea a fost facuta de Adrian Ursu in cadrul editiei speciale.

Elena Basescu si proaspatul ei sot, Bogdan Ionescu, au mers in noua locuinta chiar dupa petrecerea de la Palatul Snagov. Imobilul in care se afla apartamentul de 225 de metri patrati este situat in centrul Capitalei.

"Imobilul respectiv este al unora extrem de dubiosi pentru ca firma care a construit imobilul si care a vandut apartamentele este o firma care a dat statului roman o teapa de 30 de milioane de euro. Atat este paguba pe care EURO - P.E.C a facut-o Hidroelectricii cumparand, primind contracte, incepand cu 2006, cand PDL se afla la putere. "Firma respectiva a primit contracte de la Hidroelectrica la un pret cu 40 % mai mic decat pretul pietei pe megawatt .... dupa ce insolventa Hidroelectricii a fost declarata."

Locuintele din blocul respectiv au fost apoi impartite intre EURO - P.E.C si sotii Radulescu. Un apartament ajunge la fiul acestora care lucreaza si el la LUXTEN, iar celalalt apartament a ajuns la SYD CONSULTING, la care actionar este suta la suta Bebe Ionescu, socrul Elenei Basescu.

Sursa: Antena3.ro

UPDATE! Au aparut noi informatii despre sinuciderea lui Gheorghe Brotea, primarul Jilavei!... BAC 2012. Promovabilitate de 25,49%, dupa solutionarea contestatiilor. Afla rezultatele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x