Antena Căutare

Echipele de la DSP Bucureşti au ajuns la Parlament pentru testarea celor care au intrat în contact cu Vergil Chiţac

Echipele de la DSP Bucureşti au ajuns, vineri, la Palatul Parlamentului şi vor recolta teste de la parlamentarii PNL, de la toţi cei care au participat la şedinţa liberalilor de vineri, dar şi de la jurnalişti şi alte persoane care au intrat în contact cu senatorul confirmat cu coronavirus.

Cinci echipe de la DSP Bucureşti s-au deplasat, vineri, la Palatul Parlamentului, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus.

Diagnosticul a fost primit în timpul şedinţei de vineri a conducerii PNL, la care au participat parlamentari, dar şi miniştri, toţi aceştia urmând a fi testaţi.

De asemenea, vor fi testaţi jurnaliştii care au participat la conferinţa de presă a premierului Ludovic Orban de după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Aproximativ 150 de testevor fi efectuate, fiind vizaţi toţi cei care ar fi putut intra în contact cu liberalul confirmat cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Senatorul Chițac confirmat cu coronavirus, declarații în exclusivitate în direct... 2019 s-a încheiat cu următoarea statistică: Numărul caselor de pariuri și biserici, de șase ori mai mare decât numărul i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x