Antena Căutare

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019 - câți elevi au intrat cu media 10 la liceu

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019 - Ministerul Educației a publicat astăzi rezultatele repartizării computerizate la liceu. Rezultatele sunt publicate de A1.ro și AICI!

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019 - câți elevi au intrat cu media 10 la liceu
rezultate admitere liceu 2019

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019 - Ministerul Educației a publicat astăzi rezultatele repartizării computerizate la liceu. Rezultatele sunt publicate de A1.ro și AICI!

Rezultatele repartizării computerizate la liceu au fost publicate vineri dimineaţă, pentru cei peste 146.000 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională în perioada 18-21 iunie 2019. Rezultatele Evaluării Naționale au fost afișate oe 25 iunie 2019, iar rezultatele finale au fost afișate pe 29 iunie 2019.

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019 - Câți elevi au intrat cu media 10 la liceu

Potrivit rezultelor la repartizare liceu 2019, un număr de 188 de elevi au intrat la liceu cu media de admitere 10, potrivit rezultatelor repartizării computerizate, cei mai mulţi fiind din municipiul Bucureşti şi din judeţul Dolj. În primele 50 de specializări din ţară, în funcţie de ultima medie de admitere, doar patru sunt profil umanist. Acestea sunt la două colegii din Bucureşti şi la Colegiul ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa.

În perioada 31 iulie - 1 august vor fi repartizaţi elevii care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior primei etape.

Top cele mai bune licee după media de admitere

Secţii de la Colegiile ”Sf. Sava”, ”Gheorghe Lazăr” şi ”Spiru Haret” din Capitală, ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa, ”Vasile Alecsandri” din Galaţi şi ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila se regăsesc în Top 10 după ultima medie de admitere.

Pe primul loc se situează secţia de Ştiinţe ale naturii de la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova,cu ultima medie de admitere 9,91.

Locul al doilea revine Secţiei de Matematică - Informatică bilingv, de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava", cu 9, 89, urmată de secţia de Ştiinţe ale naturii de la acelaşi liceu, cu 9,85.

Urmează, secţiile bilingve de Matematică - Informatică de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova, ambele cu 9, 84.

Acestea sunt urmate de două secţii ale Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti: Matematică - Informatică - 9,80 şi Stiinţe ale naturii - 9,73.

La egalitate, cu 9,71, sunt Colegiul ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa - Matematică-Informatică şi Colegiul ”Vasile Alecsandri” din Galaţi - Ştiinţe ale naturii - bilingv.

Pe următoarea poziţie se află patru licee, cu 9,69 ultima medie: Colegiul Naţional "Sfântul Sava" - Matematică - Informatică, Colegiul Naţional ”Spiru Haret” - Matematică - Informatică bilingv, ambele din Bucureşti, precum şi Secţiile de Matematică - Informatică de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova.

Următorul loc revine Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa - Ştiinţe ale naturii şi de la Colegiul ”Fraţii Buzeşti” din Craiova - Matematică - Informatică, cu ultima medie de admitere 9,68.

Ultima medie din Top 10 este 9,67, de la Colegiul ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila - Secţia de Matematică - Informatică bilingv.

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019 - A doua sesiune de admitere

  • 23 iulie 2019 - Afișarea situației locurilor libere, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau probelor la limbă modernă sau maternă.
  • 24 - 25 iulie 2019 - Candidații se vor înscrie la liceele care organizează probele de aptitudini sau probele la limbă modernă sau maternă.
  • 26 – 29 iulie 2019 - Desfășurarea probelor de aptitudini sau probelor de limbă modernă sau maternă.
  • 24 – 30 iulie 2019 - Absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapă anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare își vor trimite cererile de înscriere.
  • 31 iulie – 01 august 2019 - Vor fi repartizați absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapă anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anerioare.
  • 01 august 2019 - Transmiterea rezultatelor repartizării către Centrul Național de Admitere, prin confirmarea încheierii operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată.
Un elev de 10 nu poate studia în România: „Domeniul meu e subdezvoltat în ţară, sunt şanse mici să revin”... După patru decenii de producţie cea mai mare mină de diamante se va închide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x