Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ei sunt INFIDELII horoscopului! ZODIILE acestea vor înșela de mai multe ori! Partenerul tău ce va face?

Fidelitatea partenerului este una deosebit de importantă, dar se pare că și zodia joacă un rol important atunci când vine vorba de înșelat.

Fidelitatea partenerului este una deosebit de importantă, dar se pare că și zodia joacă un rol important atunci când vine vorba de înșelat.

Gemeni

Daca te intalnesti cu o asemenea persoana, ar trebui sa stii ca acestia pot dubla problemele. Avand in vedere ca se plictisesc repede, sunt pregatiti oricand pentru a avea mai mult decat un partener si a jongla intre acestia. In plus, fiind semn de aer, Gemenii sunt indecisi asupra unui singur partener si nu sunt stabili emotional. In ceea ce priveste fidelitatea, trebuie sa aveti grija, pentru ca sunt extrem de neprevazatori.

Pesti

Asemanatori Gemenilor, semn al dualitatii, sunt reprezentati ori de doua parti total diferite, in aceeasi persoana, ori doi sfinti, ori doi pacatosi. Pestii isi urmeaza emotiile si sentimentele, asemeni unui GPS si de multe ori se detaseaza de orice este real in jur si organizeaza diferite escapade, fara a tine seama de absolut nimeni si nimic. Asigura-te ca mentii pasiunea in relatia cu ei, pentru ca nu cumva acestia sa inceapa sa o caute in alte parti.

Citește AICI continuarea pentru restul zodiilor infidele!

Recomandari