Căutare Live

El e tânărul călare pe cal oprit zilele trecute de polițiști. Sergiu are 22 de ani și trei copii: ”Nu am avut bani de taxi!”

O țară întreagă a fost impresionată de imaginile în care un tânăr apare pe cal, în mijlocul orașului, iar mulți oameni s-au întrebat dacă povestea e reală sau nu. Ei bine, tânărul care a devenit cunoscut peste noapte este Sergiu, un tânăr care are doi copii acasă, iar acum i s-a născut al treilea. 

El e tânărul călare pe cal oprit zilele trecute de polițiști. Sergiu are 22 de ani și trei copii: ”Nu am avut bani de taxi!”

Tânărul călare pe cal a fost oprit în centrul orașului Iași, iar imaginile apărute pe internet au făcut furori pe internet. Acum, el a povestit că se îndrepta spre maternitate, unde soția lui născuse al treilea copil, un băiețel perfect sănătos.

ALERTĂ! Încă un deces din cauza coronavirusului în România! 24 de morți! 1.029 de cazuri de infectare cu Covid-19

Sergiu Ion Ciubotariu are doar 22 de ani și trei copii. Ultimul s-a născut de curând, motiv pentru care el a vrut să meargă la spital să-l vadă. Nu a avut bani de taxi, așa că singura soluție a fost să vină pe cal.

"Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. L-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă.", a spus Sergiu, pentru BZI.

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman

După vizita la spital, tânărul a muncit, calul pe care l-a călărit fiindu-i ajutor de nădejde: "Am fost plecat la muncă. În fiecare zi plec la muncă cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare.", a mai spus Sergiu.

Tânărul trăiește în condiții modeste, însă muncește din greu ca să le ofere copiilor tot ceea ce poate.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mamă din Suceava, cu un bebeluș care ar avea COVID-19, disperată! „Toți fug de noi! Copilul meu moare aici pe pat! E vân...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri