Antena Căutare

Spartacus, bărbatul care a declanșat scandalul din Rahova, din seara de Paște, le-a cerut iertare polițiștilor pe Facebook: ”Ami pare rău!”

Ies la iveală noi detalii despre scandalul izbucnit în cartierul Rahova, în seara de Paște, iar bărbatul vinovat de declanșarea acestuia, le-a cerut iertare polițiștilor pe Facebook.

Spartacus, bărbatul care a declanșat scandalul din Rahova, din seara de Paște, le-a cerut iertare polițiștilor pe Facebook: ”Ami pare rău!”
Spartacus, bărbatul care a declanșat scandalul din Rahova, din seara de Paște, le-a cerut iertare polițiștilor pe Facebook: ”Ami pare rău!”

”Spartacus Idolu Fetelor”, așa cum se intitulează pe Facebook tânărul care a stârnit scandalul din Rahova, a făcut public un mesaj pe Facebook, prin care le-a cerut iertare polițiștilor.

Petrecere de Paște urmată de scandal și rețineri în Capitală

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, în această dimineață, după o noapte petrecută în arestul Poliției, tânărul a revenit cu un mesaj de pace: ”Ami pare rău la domni politisti”, a scris el pe Facebook.

UPDATE! Conflict cu focuri de armă, în zona Rahova! 37 de persoane au fost reținute

Sute de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i liniști pe cei care s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați de vecinii exasperați în cartierul Rahova. Zeci de petrecăreți au fost săltați și duși la Poliție pentru audieri, iar printre aceștia numărându-se și Spartacus, cel care a inițiat scandalul.

Zeci de persoane au fost reținute în urma acestui scandal

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

"La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri", au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a informat Poliţia Capitalei.

România, tot mai aproape de vârful pandemiei de coronavirus. Scenariul sumbru luat în calcul de autorități: ”Nerespectar... Braşov: Opt persoane au fost reţinute în urma scandalului de la Săcele, fiind deschis dosar penal pentru tentativă la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x