Antena Căutare

El este cel mai bogat preot din România. Are venituri de milioane de euro! Afaceristul care slujește doar de sărbători

În timp ce România se scufundă în sărăcie, unii preoți strâng adevărate averi, de milioane de euro. Cel mai bogat preot din România, având o firmă cu o cifră de afaceri impresionantă.

În timp ce România se scufundă în sărăcie, unii preoți strâng adevărate averi, de milioane de euro. Cel mai bogat preot din România, având o firmă cu o cifră de afaceri impresionantă.

Este vorba despre părintele Ciprian Otea, în vârstă de 42 de ani, care este preot onorific și oficiază slujbe în Catedrala Mitropolitană din Iași, foarte apreciat de IPS Teofan. Acesta deține, un grup de firme cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro pe an, scrie reporteris.ro.

Astfel, doar duminica și de sărbători slujește la Mitropolie, fiind foarte apropiat de Mitropolit, iar în restul timpului își desfășoară activitatea comericală cu produse de curățenie. Pe lângă aceast afacere, preotul s-a asociat cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei (MMB) și vinde candele și lumânări.

COD GALBEN de VISCOL. Ultimul anunț al meteorlogilor: Fenomene PERICULOASE, în următoarele ore... Un camion plin cu navete de bere şi suc s-a oprit direct într-o casă dintr-o comună mureşeană...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x