Antena Căutare

El este cerşetorul care la sfârşitul zilei pleacă acasă cu o mașină cu mulți cai putere! E ultimul răcnet și nu e furată!

Povestea unui cerșetor care pleca de pe stradă cu un bolid ultimul răcnet a făcut înconjorul lumii.

Povestea unui cerșetor care pleca de pe stradă cu un bolid ultimul răcnet a făcut înconjorul lumii. Și, nu, nu furase acea mașină!

Matthew Brinton, 35 de ani, împreună cu câinele său Hazel sunt, de ani de zile, o prezenţă obişnuită pe străzile din Newquay. Acesta cerşeste mâncare şi bani, iar lumea este revoltată de faptul că a fost văzut urcându-se într-un Audi TT, care ar valora 50.000 de lire, informează Daily Mail.

Brinton spune că maşina i-a fost lăsată moştenire de bunica sa. Automobil care între timp i-a fost furat.

"Nu am văzut postările de pe reţelele de socializare. Nu am acces la internet, dar potrivit poliţiei am primit mai multe amenninţări cu moartea. Oamenii îşi dau cu presupusul prea mult", a declarat el, potrivit BusinessMagazin.

Noua Zeelandă: 1000 de cutremure şi 100.000 de alunecări de teren, în ultimele ore. Imagini dramatice au fost surprinse... Incendiu de proporții în centrul Capitalei. Focul a izbucnit la o țeavă de gaze de la subsolul unui bloc: "Există r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x