Antena Căutare

El este eroul românilor pe Facebook! Un pompier a fost filmat în timpul unei misiuni, dar țara a rămas mută de uimire! „Avem nevoie de mai mulți ca tine”

Recent, pe pagina de socializare Facebook a început să circule o filmare cu un pompier în timpul unei misiuni.

Recent, pe pagina de socializare Facebook a început să circule o filmare cu un pompier în timpul unei misiuni.

Sute de mii de oameni au privit admirativ cum omul încearcă să resusciteze un câine. Nu s-a lăsat, ci a continuat să lupte pentru viața patrupedului.

Scene impresionante într-un cartier din Piteşti. Un pompier a resuscitat un câine intoxicat cu fum în timpul unui incendiu de apartament. După ce s-a asigurat că salvarea vieţilor omeneşti este sub controlul colegilor săi, plutonierul a făcut masaj cardiac şi respiraţie gură la gură unui câine.

Cineva a filmat întreaga scenă și a postat-o pe Facebook. În scurt timp, filmarea a devenit virală și mulți au fost de părere că România are nevoie de mai mulți oameni ca pompierul din imagine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Programul Prima Casă a fost schimbat iar! Modificările sunt semnificative! Ce trebuie acum să faci ca să îți iei o locui... Horoscopul zilei de 10 decembrie. Ore de relaxare cu prietenii pentru nativii Rac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x