Antena Căutare

El este tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu! Mesaj sfâșietor apărut pe pagina lui

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un accident produs duminică pe şoseaua Chitilei, informează Brigada Rutieră a Capitalei. S-a aflat cine este tânărul care și-a pierdut viața!

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un accident produs duminică pe şoseaua Chitilei, informează Brigada Rutieră a Capitalei. S-a aflat cine este tânărul care și-a pierdut viața!

Potrivit sursei citate, în jurul orei 3,00, Mario Iorgulescu, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un alt tânăr.

Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu este în stare gravă la spital.

El este tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu! Mesaj sfâșietor apărut pe pagina lui

Este vorba despre Dany Vicol, un băiat de 24 de ani din Chitila. Acesta ateșpta să ajungă acasă, la cele două fete ale sale. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a murit pe loc. Unii martori susțin că mașina vinovatului avea peste 200 de kilometri pe oră viteză.

Familia îndoliată așteaptă acum să se facă dreptate în acest caz. Din păcate, nimic nu mai poate schimba cursul acestei tragedii.

Sursa: cancan.ro

Pericol major pentru elevi, chiar înainte de începerea școlii! Ce au descoperit polițiștii... Un nou incident șocant în zona Caracal! Au fost momente de groază: „S-au dat jos din mașină cu săbii și topoare...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x