Antena Căutare

Ela Crăciun lansează cartea „12 luni fără griji”, un abecedar pentru părinți, în primele 12 luni de viață ale copilului

Este o mamă împlinită, are o carieră de succes, iar acum se pregăteşte să mai bifeze ceva pe lista realizărilor. Ela Crăciun, unul dintre cei mai citiți bloggeri de parenting din România, a revenit în studioul Observator cu vești bune.

După succesul primei cărţi despre sarcină pe care a semnat-o, "9 luni fără griji", volum și premiat dealtfel, mâine, Ela scoate pe piaţă al doilea titlu din viaţa ei de. autor. "12 luni fără griji". Este un abecedar pentru părinți, în primele 12 luni de viață ale copilului.

„Mâine o sa avem cea mai mare petrecere pentru bebeluși, din păcate locurile s-au epuizat pentru că am avut doar 200 de locuri. O să fie foarte mulți bebeluși, jucării, cei mici vor fi pictați pe față și vor fi și invitați speciali.” , a povestit Ela despre lansarea cărții sale.

Cartea „12 luni fără griji" parcurge cele mai importante momente din primul an de maternitate, situații prin care trece aproape orice părinte și oferă răspunsuri la 101 întrebări, având la bază informațiile oferite de medici și specialiști din diverse domenii.

„Bucuria este de la început, în momentul în care îți ții puiul în brațe nu există bucurie mai mare, apoi intervin tot felul de problemuțe. În primul rând copilul nu doarme noaptea, copilul are colici” , povestește Ela Crăciun.

Ela Crăciun a făcut lista celor 101 întrebări și a contactat specialiștii pentru răspunsuri avizate: Doina Mihăilescu Buzatu - medic primar de obstetrică și ginecologie în cadrul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA, Irina Antonescu - Medic Pediatru Regina Maria, Alina Ilici - Medic Primar Neonatolog Regina Maria, Adriana Bachmann - Newborn specialist, Adriana Florică - Asistent Șef Neonatologie la Regina Maria, Dan Cernescu - Medic de Familie, Dr. Gabriel Cosmin Balcangiu Stroescu - medic specialist dermato venerolog, Anisoara Mihai, Consultant Alăptare si Lactație Acreditat International, Raluca Ghionaru - Medic de familie, membru al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, Miorița Toader - medic primar ORL, Dana Dumitra Dumitrașcu - Psiholog terapeut, Nicoleta Jianu, kinetoterapeut în cadrul Kinetobebe, Evelina Armanu, kinetoterapeut în cadrul Kinetobebe.

Cinci mii de mineri din Valea Jiului vor fi instruiţi să lucreze în domeniul producerii de energie verde... Delia, răsfăț în cel mai scump loc din Maldive. Cântăreața a ales un complex ecologic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x