Antena Căutare

ELE sunt cele mai CICĂLITOARE femei, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune de cine să te FEREȘTI!

Atunci când vine vorba despre liniștea dintr-un cuplu, partenera joacă un rol extrem de important. Se pare că zodia joacă un rol esențial și le face pe unele partenere să fie mai cicălitoare decât altele.

Atunci când vine vorba despre liniștea dintr-un cuplu, partenera joacă un rol extrem de important. Se pare că zodia joacă un rol esențial și le face pe unele partenere să fie mai cicălitoare decât altele.

Specialistii au afirmat ca cele mai cicalitoare femei sunt nativele din zodia Berbec, Fecioara, Scorpion si Pesti.

Am pus in primul rand Berbec, deoarece sunt persoanele care nu accepta ca altcineva sa fie in fata lor, sa fie mai bun, mai capabil. Sunt femei cicalitoare si vei observa acest lucru, daca de la primele intalniri, vor incerca sa corecteze cate ceva la dumneavoastra sau sa inceapa pe neasteptate sa va dea diferite sfaturi legate de orice domeniu, chiar daca ele nu au nici o cunostinta despre ce vorbesc.

Fecioarele

Fecioarele sunt cele mai cicalitoare zodii si punct. Sunt nemultumite tot timpul si vesnic pretentioase in legatura cu orice le inconjoara, aducandu-si mai mereu, cunoscutii la limita rabdarii. Daca au ascendentul in Balanta, e cum nu se poate mai rau si in mod clar nu veti reusi sa-i faceti fata si va va face viata un calvar. Taurii si Capricornii, nu sunt firi foarte cicalitoare, deoarece, pentru ele conteaza mult prea mult starea financiara si implinirea telurilor, decat acest domeniu.

Citește pe yve.ro continuarea pentru restul zodiilor cicălitoare!

Zi importantă pentru credincioşi! Sute de români le poartă numele... Arsenie Boca a trimis un alt SEMN! „Priveam icoana atunci când s-a întâmplat ASTA!” Minune dumnezeiască sau vine SFÂRȘIT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x