Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Electrocentrale susţine că în Constanţa căldura şi apa caldă vor fi furnizate de joi după-amiază

Electrocentrale Constanţa susţine că locuitorii municipiului vor avea căldură şi apă caldă începând de joi după-amiază, după ce, din cauza unei avarii, a fost oprit agentul termic în Constanţa.

Electrocentrale Constanţa SA a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că furnizarea căldurii şi apei calde în municipiul Constanţa se va relua joi după-amiază.

"Electrocentrale SA aduce la cunoştinţa constănţenilor că a înregistrat o avarie a instalaţiei de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas şi a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte şi căldură către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa. Din nefericire, în timpul manevrelor de umplere a instalaţiei a apărut o nouă avarie. În timpul nopţii, echipele de intervenţie din cadrul societăţii au lucrat pentru remedierea situaţiei”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că joi după-amiază constănţenii vor beneficia de apă caldă şi căldură. În prima etapă, vor fi alimentaţi consumatorii racordaţi la Magistrala II, respectiv cartierele Inel II, Tomis Nord, Tomis III, Faleză Nord, zona Dacia şi în etapa a doua, consumatorii racordaţi la Magistrala I din cartierele CET, KM 4-5, Poarta 6, centru, Casa de Cultură, Tomis I şi II, se mai arată în comunicatul Electrocentrale Constanţa.

Sursa : news.ro

Recomandari