Antena Căutare

Lux si opulenta la nunta Elenei Basescu. Vezi imagini de la petrecere!

A fost nunta mare la palatul Snagov, azi-noapte. Elena Basescu si proaspatul ei sot, Bogdan Ionescu, au avut parte de o petrecere ca-n basme. Aproape 850 de invitati i-au felicitat pe miri si au sarbatorit cu ei pana dimineata. Parca era expozitie de masini la Snagov, una mai luxoasa ca alta. Totul a stralucit: de la aranjamente si pana la tinutele invitatilor.

Domeniul Snagov s-a transformat, azi-noapte, intr-o veritabila expozitie de masini de lux. Invitatii, unul si unul, si-au etalat cu mandrie bijuteriile pe patru roti. Designerul de moda, Catalin Botezatu, a venit la volanul unui bolid decapotabil care a starnit furori. Fireste, a adus si cadouri: portelanuri Rosenthal Versace.

Cateva mintute mai tarziu, pe poarta palatului au intrat Printul Paul si sotia sa, Lia. Amandoi purtau tinute create chiar de Catalin Botezatu…

Sora miresei, Ioana Basescu, a purtat intr-o rochie rosie, lunga, fara umeri. Cu parul coafat usor ravasit si cu o pereche de cercei mari, ea a mers la nunta singura.

Printre invitati s-au mai numarat regele Cioaba si fiul sau, Dorin. Ei au fost urmati indeaproape de un grup de dansatori, dar si de doi cai albi. Intre atatea limuzine de lux, in parcarea Palatului Snagov si-a facut loc si un autocar. In acesta s-au aflat Vasile Blaga si alti lideri ai Partidului Democrat Liberal.

In total 843 de invitati au petrecut in cortul amenajat in gradina Palatului Snagov. Toti si-au indreptat privirile spre ringul de dans atunci cand a inceput valsul mirilor. Culmea, nu s-a furat mireasa.

Elena Basescu n-a parasit domeniul Snagov. Ascunsa intr-o trasura alba, trasa, probabil, de cei doi cai albi, ea s-a plimbat pret de cateva minute prin imprejurimi. A fost suficient, insa, pentru ca proaspatul ei sot sa-i simta lipsa. A acceptat imediat targul pe care i l-au propus prietenii Elenei - mireasa in schimbul unui vals.

Vezi si... Elena Basescu, o mireasa ca-n povesti

foto: ebasescu.ro

Securitate maxima: Zeci de jandarmi si ofiteri SPP au pazit familia Basescu!... Rezultate dezastruoase la a doua sesiune de Bacalaureat! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x