Antena Căutare

Elev de clasa a cincea, pus în pericol de moarte de colegii lui, în plină epidemie de coronavirus! Părinții lui sunt furioși! „Putea muri! V-ați gândit?”

Un elev de clasa a cincea de la o școală din București a fost în pericol de moarte de colegii lui, după cum susțin părinții copilului, care l-au dus de urgență la spital și au depus o plângere în urma incidentului.

Elev de clasa a cincea, pus în pericol de moarte de colegii lui, în plină epidemie de coronavirus! Părinții lui sunt furioși! „Putea muri! V-ați gândit?”
Elev de clasa a cincea, pus în pericol de moarte de colegii lui, în plină epidemie de coronavirus!

Într-o pauză de la orele de curs, colegi ai elevului i-au scos din ghiozdan sticla cu apă, în care au turnat dezinfectant de mâini - ce este intens folosit, de teama coronavirusului. Apoi, au pus capacul și au lăsat sticla la vedere, pe bancă, iar copilul a băut din ea și i s-a făcut rău.

Tatăl copilului care învață la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Drumul Taberei a făcut publică întreaga poveste, în urmă cu două zile, pe platforma de socializare Facebook.

„Stop hărțuirii în școli! Ieri 06.03.2020 in pauza dintre orele de curs baietelului meu i s-a umblat in ghiozdan de către unul sau mai mulți colegi de clasă, i-a fost scoasă sticla de apa si i-au turnat peste apa dezinfectant, apoi au pus capacul sticlei si au lasat-o la vedere pe banca iar fiul meu după ce a revenit în clasa după terminarea pauzei a băut din sticla personala fiindu-i sete. La câteva minute după această, i s-a făcut rau, a început să aibă dureri mari abdominale si arsuri in acelasi timp.

Doamna profesoară de matematică l-a trimis la cabinetul medical al școlii dar acolo nu mai era nimeni (orele 16:15) ,moment în care fiul meu a intrat în atac de panică.Speriat de starea lui m-a sunat atat pe mine cat si pe mama lui care a ajuns în câteva minute la clasă, a încercat să afle cine a putut savarsi acest act după care a alertat serviciul de urgență 112.

Impreuna cu mama sa fiul meu a fost transportat rapid la spitalul de urgență Grigore Alexandrescu unde au fost internați iar David pus sub supraveghere si îngrijire medicală având în vedere substanta necunoscută pe care a inghitit-o odata cu apa”, a povestit tatăl copilului.

Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

Bărbatul a depus o plângere la poliție, pentru a afla cine i-a pus în pericol copilul, la școală, și pentru demararea unei anchete interne.

„Seara la orele 20 in calitate de tata/ tutore m-am prezentat la Secția 25 Poliție unde am depus plângere pentru aflarea adevărului cât și pentru o anchetă internă. Sper ca acel/ acei copii sa fie descoperiți si părinții sa fie anunțați despre aceste fapte. Da, fapte, pentru ca nu cu mult timp în urmă lui David i se umbla regulat in ghiozdan si i se sustrageau sandwichurile (pachetelul de acasa).

Dumneavoastra ce ati face dragi părinți, dragi profesori ,#jurnalistidepresa daca copilul dvs ar trece prin astfel de momente ? Copilul meu putea muri, la asta v-ati gandit o secundă? Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o gluma intre copii. Dacă cei abilitati nu vor identifica si vor lua măsurile ce se impun ne vedem fortati ca si părinți sa luam propriile măsuri si de a muta copilul la alta clasa si alta scoala. David e internat de două zile”, a mai scris tatăl elevului.

Previziune terifiantă, de la specialiști, despre pandemia de coronavirus! Câți oameni vor muri! „Până și cel mai bun scenariu îți îngheață sângele în vene”

Ieri, 8 martie, copilul a fost externat, după cum a anunțat tatăl lui, care a publicat biletul de ieșire din spital.

Întreaga poveste a generat numeroase comentarii pe Facebook. „Nu am cuvinte.. Acei copii sper sa fie indentificați și pedepsiți, la fel și familiile”, „Multă sănătate! Niște copiii iresponsabili, nu știu ce înseamnă pericolul” și „Halal educație! Lucrurile nu trebuie lăsate așa! Dacă îi puneau cine știe ce mizerii în sticluță? Luați măsuri, altfel vor continua să-l șicaneze. Faceți reclamație scrisă la direcțiunea școlii. Sănătate băiatului”, au fost trei dintre reacțiile generate pe internet.

Școala a devenit traumatizantă pentru elevi! Un test la biologie i-a înfuriat pe părinți. "Materia stufoasă, manual... Un autocar cu 46 de pasageri care venea de la Rimini a intrat prin Vama Borş, fiind oprit la Oradea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x