Antena Căutare

Elev mutilat cu acid, în timpul orelor. Profesorii l-au trimis acasă, însă n-a mai ajuns: ”A leșinat pe stradă. Avea răni grave!”

Scene halucinante s-au desfășurat la o școală din Prahova, unde un elev de clasa a opta a fost mutilat cu acid în timp ce-l ajuta pe tehnicianul școlii să mute un dulap. 

Incidentul dramatic a avut loc la începutul lunii noiembrie, în localitatea Cosminele, din județul Prahova. Se pare că în timp ce copilul îl ajuta pe tehnician să mute un dulap recipientul în care se afla substanța periculoasă s-a vărsat, iar elevul a suferit arsuri grave, potrivit Antena 3.

Imediat după incident, însă, copilul a fost trimis acasă, însă pe drum a leșinat. A fost găsit de un localnic, care a fost îngrozit de rănile pe care le avea și a sunat la 112.

Băiatul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat de urgență la spital. Acolo a avut nevoie de un transplant de piele şi mai multe săptămâni de spitalizare.

Protest spontan la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce managerul Marius Craina a fost schimbat din funcţie... Concedieri masive și îngețarea pensiilor, în 2020. Avertismentul sumbru făcut de economistul-șef al BNR: ”Majorarea pens...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x