Antena Căutare

Incident șocant, cu țipete și înjurături! Elevă de clasa a VII-a, agresată la școală: "Du-te la mă-ta acasă!" Colegii au filmat tot!

Incident uluitor la o școală din Craiova, unde o elevă a fost agresată chiar de administratora școlii. Injuriile femeii și tipetele au fost filmate de colegii fetei, care au făcut publice imaginile.

Incident uluitor la o școală din Craiova, unde o elevă a fost agresată chiar de administratora școlii. Injuriile femeii și tipetele au fost filmate de colegii fetei, care au făcut publice imaginile.

Elevii de la clasa a VII-a B de la Şcoala gimnazială "Gheorge Bibescu" din Craiova au avut o primire mai puţin călduroasă la începerea cursurilor, scrie Gazeta de Sud. Caloriferele de la una din clase nu funcţionau şi elevii s-au mutat într-un laborator de biologie. Schimbarea nu a fost deloc pe placul administratoarei şcolii. Furioasă, a intrat la o oră de curs şi le-a spus copiilor că nu merită să înveţe în condiţii mai bune.

La un moment dat, administratora strigă la elevi: "Afară!". Totul sub privirile unui cadru didactic care încearcă să intervină fără succes. Furia creşte, iar discuţiile continuă. Una dintre eleve spune că s-au mutat pentru că era frig în clasa lor, iar administratoarea continuă să ţipe şi să îi spună: "Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!". Conducerea unităţii şcolare spune că a aflat de incident şi susţine că regretă comportamentul şi vocabularul administratoarei.

"Da’ nu vă e puţin ruşine, aşa? Adică v-au crescut pretenţiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic!", asta a spus administratoarea când a intrat în clasa elevilor, în timpul orei. "Chiar nu vă e ruşine să vă crească pretenţiile într-o nesimţire, în condiţiile în care voi nu păstraţi nimic?! Aţi făcut clasa aia… E deplorabilă! E mizeră! Mizeră! Aţi vopsit bănci, aţi făcut…

Dar să puneţi mâna să plătiţi tot mobilierul care e acolo şi pe urmă să veniţi să vă mutaţi, aici, în curăţenie! Da? Ne facem bagajele şi plecăm la loc în clasă! Până nu vine doamna dirigintă nu intră nimeni aici! Aici s-a muncit, s-a vopsit, s-a zugrăvit, s-a făcut după cum vedeţi. La fel cum a fost şi în clasa voastră, zugrăvită, aranjată, mobilier bun, şi aţi distrus tot. Afară!", a fost discursul furios al femeii.

O taxă ar putea fi eliminată în România! Cine va scăpa de plată... Comper 2019. Subiecte, bareme Etapa I și ce trebuie să știți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x