Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

10 mii de euro la fondul şcolii, într-un liceu din Constanța. Eleva care a făcut tabelul public a reușit să o demită pe directoare

Revolta unei eleve a dus la demiterea unei directoare de liceu din Constanţa. Scandalul a pornit după ce adolescenta a făcut public faptul că Asociaţia de Părinţi din liceu a strâns 10 mii de euro pentru pază, serbări şi premiile olimpicilor. Directoarea demisă susţine că decizia este una politică.

Roxana a fost eleva care a declanşat în luna octombrie scandalul "fondul şcolii". Ea a publicat pe Facebook tabelul cu sumele uriaşe pe care părinţii le-au plătit ca să-şi ştie copiii în siguranţă. În total, 10 mii de euro pentru consumabile, serbare de Crăciun sau premii pentru olimpici. Cea mai mare parte din banii elevilor s-a dus totuşi pe paza şcolii.

Directoarea care nu era în funcţie când s-au colectat banii, a fost găsită vinovată pentru modul în care a gestionat scandalul izbucnit.

Concret, directoarei i se reproşează şi că a trimis tardiv la Primărie o solicitare pentru a înlocui paznicul plătit de părinţi cu un sistem antiefracţie. Şi asta abia după ce Avocatul Poporului a intervenit în acest caz. Profesoara spune că decizia în cazul său este una politică.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro