Antena Căutare

Elevi premianti, fara bani de deplasare in SUA

Ne mandrim cu rezultatele elevilor nostri la olimpiade dar nu-i ajutam in niciun fel! 10 elevi ai liceului de informatica din Brasov se lupta sa obtina banii necesari unei deplasari in Statele Unite, la unul dintre cele mai prestigioase concursuri din lume. Au inregistrat rezultate remarcabile an de an si au umplut vitrina scolii de medalii, insa anul acesta s-ar putea sa stea acasa.

De 10 ani de zile, neintrerupt, elevii Liceului de Informatica "Grigore Moisil" din Brasov participa la un prestigios concurs de informatica ce se tine in Statele Unite ale Americii, iar elevii romani au obtinut mereu medalii.

Anul acesta insa Ministerul Invatamantului nu mai aloca bani pentru programele de informatica, iar sponsorii sunt de negasit. Cu o luna inainte de concurs tinerii informaticieni de-abia au reusit sa stranga, din fonduri proprii, 1000 de dolari, din cei 25.000 necesari deplasarii.

Ministerul Justitiei propune schimbari substantiale in sistemul juridic... Bucuresti: Expozitie cu fotografii din Capitala de altadata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x