Căutare Live

Relaxare la o bere si o tigara! Ce fac elevii romani cand chiulesc de la ore

Scoala s-a mutat la bar! Elevii din Iasi isi petrec orele de curs cu berea in fata si tigara in mana. Asa i-au gasit politistii, care i-au luat pe sus si i-au condus inapoi in clase.

In cautarea unui moment de "relaxare", elevii isi petrec pauzele in baruri. Mai mult, uneori aleg sa si chiuleasca pentru a petrece putin timp alaturi de colegi la o bere si o tigara. Insa, politistii le-au stricat planurile.

Pentru o bere, elevii pun imediat buletinul pe bar. In fata politistilor, insa, actele se fac nevazute din nou. Pusi la colt, elevii nu mai scot un sunet. Politistii profita de ocazie si le tin o lectie de dirigentie. Spasiti, elevii se conformeaza.

Premianti la chiul, elevii romani au acumulat peste un milion de absente la nivel national. Numai in cataloagele din Bucuresti apar 210.000 de absente, un record al rusinii pe care politistii incearca sa-l stopeze.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... SPECIAL! A scapat de heroina, a dat de "droguri legale". Viata lui Dorel, un drum intre ghena de gunoi si maga...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri