Antena Căutare

Relaxare la o bere si o tigara! Ce fac elevii romani cand chiulesc de la ore

Scoala s-a mutat la bar! Elevii din Iasi isi petrec orele de curs cu berea in fata si tigara in mana. Asa i-au gasit politistii, care i-au luat pe sus si i-au condus inapoi in clase.

In cautarea unui moment de "relaxare", elevii isi petrec pauzele in baruri. Mai mult, uneori aleg sa si chiuleasca pentru a petrece putin timp alaturi de colegi la o bere si o tigara. Insa, politistii le-au stricat planurile.

Pentru o bere, elevii pun imediat buletinul pe bar. In fata politistilor, insa, actele se fac nevazute din nou. Pusi la colt, elevii nu mai scot un sunet. Politistii profita de ocazie si le tin o lectie de dirigentie. Spasiti, elevii se conformeaza.

Premianti la chiul, elevii romani au acumulat peste un milion de absente la nivel national. Numai in cataloagele din Bucuresti apar 210.000 de absente, un record al rusinii pe care politistii incearca sa-l stopeze.

Milionarii romani sunt executati silit! Columbeau, Boureanu si Negoita au ajuns pe lista neagra a bancilor... Etichetarea anvelopelor, obligatorie de la 1 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x