Antena Căutare

Elevii ar putea primi miere la școală! Specialiștii atrag atenția că ar putea fi periculoasă

Elevii de la grădiniță și din școala primară ar putea să primească, pe lângă lapte, corn și miere, câte un borcan cu miere în fiecare lună, începând de anul viitor. 

Deși această propunere există de mai bine de zece ani, proiectul de lege a fost aprobat abia marți de către Senat și va merge la Camera Deputaților, for decizional.

Totuși, unii dintre nutriționiști sunt de părere că aceasta le-ar putea face rău celor mici, din cauza cantității mari de zahăr.

Conform proiectului de lege, pe băncile elevilor ar urma să ajungă în fiecare lună câte un borcan cu 350 de grame de miere.

Deși unii dintre nutriționiști susțin că mierea ar putea fi nocivă din cauza cantității mari de zahăr, alții susțin că îi ajută pe copii să se dezvoltă. De asemenea, ei susțin că ar trebui să se facă lecţii despre alimentaţia sănătoasă.

ANDREI GHEORGHE A MURIT! Ultima dorință a jurnalistului îi va fi îndeplinită de fosta soție. Românii: „Fii puternică, Co... Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident teribil! Prietenul lui, care conducea, a pierdut controlul autoturismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x