Se schimbă totul în învățământul românesc! Elevii ar putea să primească tablete: ”Am putea să avem începând cu anul școlar următor!”

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, anunță schimbări drastice pentru elevi, întrucât a cerut 400 de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru a dota școlile gimnaziale și liceele din țară cu table inteligente. De asemenea, elevii ar putea primi tablete. 

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, anunță schimbări drastice pentru elevi, întrucât a cerut 400 de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru a dota școlile gimnaziale și liceele din țară cu table inteligente. De asemenea, elevii ar putea primi tablete.

"Am scris fişele pentru proiecte, unul sau două, să vedem cum o să accepte. E un proiect pe valoare foarte mare, trebuie să mergem la Comisia Europeană să ne aprobe. Probabil că va dura până când demarăm proiectul. Din informaţiile pe care eu le am este vorba de cel puţin 2-3 luni. Este vorba de 400 de milioane de euro", a declarat Ecaterina Andronescu, conform HotNews.ro.

Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar începând cu anul școlar următor, adică 2019-2020.

Ce schimbări majore se anunţă în învăţământ

"Am putea să avem de anul şcolar următor. Noi avem prevăzute pentru toate şcolile gimnaziale şi din liceu. Dar trebuie să avem răbdare nu se pot dota toate deodată, pentru că nici nu cred că există un producător care să producă 90.000 de table inteligente câte avem noi", a spus ministrul.

Ecaterina Andronescu anunță schimbări în învățământ:”Programa școlară va fi modificată cât mai repede!” Toți elevii vor fi afectați

În urmă cu câteva săptămâni, Ecaterina Andronescu spunea că în România există 1.460 de şcoli cu grupuri sanitare în curte şi pentru asta nu au autorizaţie sanitară, pentru că aceasta se dă dacă există apă curentă în şcoală.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri