Antena Căutare

Elevii care nu au promovat BAC-ul nu sunt interesati de meditatii

Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea de vara nu par nerabdatori sa promoveze examenul maturitatii. Doar trei tineri s-au prezentat la sesiunile de meditatii gratuite organizate de profesorii de matematica de la Universitatea de Vest din Timisoara.

Absolventii de liceu care au picat la proba de matematica din cadrul examenului de bacalaureat prefera sa se relaxeze in loc sa invete. La meditatiile gratuite oferite de profesorii Universitatii de Vest s-au prezentat numai trei tineri care isi doresc sa promoveze examenul in sesiunea din toamna.

Profesorii de la Universitatea de Vest au organizat un program ca la scoala pentru cei care nu au promovat BAC-ul. Programul incepe la ora noua dimineata si se termina in jurul orei 14:00. Sunt trei module a cate o ora si jumatate fiecare.

Se ofera meditatii in principal la limba romana si la matematica, dar si la chimie, fizica, biologie, economie si geografie.

Sansa la viata: O fetita de 4 ani, cu o tumora imensa la cap, operata cu succes... O angajata a Loteriei Romane s-a spanzurat in sediul agentiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x