Căutare Live

Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii revin la cursuri. Când se vor bucura de următoarea vacanţă

Elevii din învăţământul primar, dar şi cei din învăţământul preşcolar revine, luni, la cursuri, după o săptămână de vacanţă.

Elevii din învăţământul primar, dar şi cei din învăţământul preşcolar revine, luni, la cursuri, după o săptămână de vacanţă.

Potrivit ordinului ministrului Educaţiei privind structura acestui an şcolar, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar au avut vacanţă în săptămâna 28 octombrie - 5 noiembrie.

Acest an şcolar însumează 176 de zile lucrătoare (35 de săptămâni). Primul semestru se va încheia în 2 februarie 2018, iar semestrul al II-lea va începe în 12 februarie şi se va încheia în 15 iunie.

Vacanţele elevilor sunt programate astfel: vacanţa de iarnă (23 decembrie 2017 - 14 ianuarie 2018), vacanţa intersemestrială (3 - 11 februarie 2018), vacanţa de primăvară (31 martie - 10 aprilie 2018) şi vacanţa de vară (16 iunie - 9 septembrie 2018). Suplimentar, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar beneficiază de vacanţă în săptămâna 28 octombrie - 5 noiembrie.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în 25 mai 2018, iar pentru clasa a VIII-a, în 8 iunie 2018.

Muzica românească a mai pierdut un artist: "S-a stins una dintre cele mai cunoscute voci"... Situație grea pentru milioane de români! Pensiile și salariile sunt în aer! Ce urmează să se întâmple...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri