Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Elevii mai au la dispoziție 10 zile pentru a susține concursul ”Aristotel”

Concursul de cultură generală ”Aristotel” a fost o adevărată provocare pentru elevi. Aceștia au putut să își testeze cunoștințele de cultură generală, logică și matematică folosind platforma pusă la dispoziție de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Elevii mai au la dispoziție 10 zile pentru a susține concursul ”Aristotel”

Până în prezent aproape 3000 de elevi au participat la acest concurs, fiind atrași de premiile oferite, dar și de faptul că ”Aristotel” le permite copiilor libertatea de a se exprima într-un mod cât mai creativ.

Fundația Dan Voiculescu se implică în foarte multe acțiuni de acest gen, printre care și concursul Aristotel, de cultură generală, dar care conține și o probă de creație, ceea ce i-a atras foarte mult pe cei mici. Copiii au fost impresionați, concursul este deosebit. A fost o inițiativă foarte bună, mai ales în această perioadă”, a declarat Huci Mihaela, Profesor Colegiul Național ”Roman Vodă”, Neamț

Concursul este organizat de Fundația Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Este pentru prima dată de la lansarea Concursului ”Aristotel” când acesta se poate desfășura și online. Datorită acestui mod de organizare, la etapa specială a concursului au putut participa, în premieră, elevi din toată țara.

A trebuit sa întru pe site-ul Fundației Dan Voiculescu, să îmi fac cont și după aceea ne-au dat întrebările. Au fost 20 de întrebări, unele ușoare, unele grele, dar am reușit să le fac”, a declarat Grăjdeanu Sabina, elevă, Școala Gimnazială ”Domnița Maria”, Bacău

Elevii mai au la dispoziție doar 10 zile pentru a susține Concursul ”Aristotel”. Acesta se desfășoară online, pe platforma disponibilă pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro. Concursul se va încheia pe 12 iunie.

Recomandari