Antena Căutare

Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la școală! Când intră în vigoare această schimbare!

Ministrul educaţiei anunţă schimbări semnificative în învăţământ, pe Facebook! Iar decizia va afecta elevii din toată țara, dar și profesorii!

Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la școală! Când intră în vigoare această schimbare!
Ministerul Educației interzice elevilor să aibă telefoane mobile la ore

Ministrul educaţiei anunţă schimbări semnificative în învăţământ, pe Facebook! Iar decizia va afecta elevii din toată țara, dar și profesorii! Astfel, Liviu Pop a anunţa, pe o reţea de socializare, faptul că elevii nu vor mai avea voie cu telefoanele mobile în clase! Când intră în vigoare schimbarea?

Desigur, nu este singura modificare adusă regulamentului de organizare al şcolilor.

Așa cum era de așteptat, elevii s-au revoltat și au venit cu un argument puternic: „Dacă elevii nu au voie cu astfel de dispozitive, atunci nici profesorii nu ar trebui să vină cu telefoane la ore”.

Și asta nu e tot! Elevii sunt revoltați de alternativa folosită pentru a preveni folosirea telefoanelor mobile în ore: depozitarea lor într-un spațiu special, direct pe catedră.

Un martor a văzut ce făcea polițistul pedofil într-o noapte! Detaliile sunt de-a dreptul șocante!

Doar că și aici ar fi riscuri: o simplă cutie pe catedră în care stau telefoanele mobile ar putea fi ușor răsturnată în pauze.

Așa s-a ridicat din nou și problema spațiului și a lipsei unor dulapuri speciale pentru elevi! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Vești bune! Leul a câştigat teren în raport cu principalele valute. Ce trebuie să știe toți românii... Sărbătoare 11 ianuarie. La mulți ani! Zeci de mii de români își sărbătoresc onomastica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x